Meaco 20L Luftavfuktare

3 490,00 kr
SKU
Meaco 20L
Overview
Mellanstor kompressorbaserad

 

Generell information

Meaco 20L är en mellanstor luftavfuktare för hemmabruk, med en japanskt designad rotationskompressor, som kan torka upp relativt stora hus. Meaco 20L är en luftavfuktare som har det senaste inom branschen och som ger ett perfekt förhållande mellan att torka effektivt och samtidig förbruka minsta möjliga mängd energi. Detta gör Meaco 20L till ett av det mest kostnadseffektiva sättet att hålla ditt hem torrt på. Den är inte bara effektiv, den är också otroligt tystgående. Med en ljudnivå på bara 46dBA är den aldrig störande att ha igång i huset.

 • Tystgående, bara 46dB
 • Japansk kvalitetsdesign
 • Anti-bakteriellt luftfilter
 • Enkelt handhavande
 • Stoppar automatiskt när tanken är full

 

 • Upp till 80 % reducerad energiförbrukning tack vare Meacos unika styrningssystem
 • Infällt handtag
 • Dolda hjul
 • Kraftig nog för hus med upp till 5 sovrum
 • Kan användas för att torka tvätt
 • Möjlighet att koppla till slang för kontinuerlig dränering (medföljer)
 • Testar luften och kontrollera om den ska torkas. Detta ger optimalt förhållande mellan god avfuktning och låg energiförbrukning.Meacos intelligenta kontrollsystem finns på både Meaco 20L och på Meaco DD8L. Systemet gör att avfuktaren slår av när luften har blivit torr nog. Varje halvtimme startar avfuktaren fläkten igen för att ”känna” på luften. Om det behövs så startar den torkprocessen, men om luften är fortsatt torr, så går den tillbaka i viloläge, och vaknar igen efter en halvtimme. Detta ger en minimal strömförbrukning samtidig som fuktigheten inte ges någon möjlighet att komma tillbaka.

Utöver att ha förstklassig torkteknologi så ser den väldigt bra ut. Detta är ingen industrimaskin som du behöver gömma undan för att ha i huset. Avfuktaren har ett bärhandtag som enkelt faller på plats i maskinen när den inte används, och den har hjul för att enkelt kunna flyttas. Hjulen är inte synliga, då de göms av en kant som går nästan ner till golvet.

Meaco 20L har ett effektivt luftfilter som inte enbart filtrerar luften men som också har en bakteriedödande beläggning. Avfuktaren rensar därmed luften och bidrar till ett bättre inneklimat. Filtret behöver inte byttas. Det enda du behöver göra är att dammsuga filtret då och då.

Meaco 20L kan också användas i fuktiga källarutrymmen, men om temperaturen ligger under 15°C, så rekommenderar vi istället Meaco DD8L. 

 

Teknisk beskrivning

Vattenutvinning: 20 liter/dag vid 30°C och 80 % rh
Hygrostat: Ja, elektronisk
Kontinuerlig dränering: Ja, slang medföljer
Antal fläkthastigheter: 2
Elektronisk kontroll: Ja
Automatisk omstart: Nej
Luftgenomströmning (nominell): 140 kubikmeter/timme
Luftfilter Dammfilter med antibakteriell beläggning.
Ljudnivå: Max 46dBA på en meters avstånd
Strömtillförsel: 220-240V/50Hz
Effekt/förbrukning: Max 370 watt
Strömförbrukning: 1.5A
Temperaturområde: 5 – 35°C
Köldmedel Rotary compressor: R134a/145g
Vattentank kapacitet: 3.5 liter
Dimensioner (HBD): 560 x 264 x 352mm
Vikt: 11.8Kg

 

Leveranstid 8-10 arbetsdagar

Leveranskostnad  230kr

 

Write Your Own Review
You're reviewing:Meaco 20L Luftavfuktare