Om Teknikhamstern

Teknikhamstern etablerades 2009 med målet att erbjuda teknik för friluftsliv som vi själva saknar. Vi vill erbjuda våra kunder tekniskt kunnande och utvalda produkter som gör skillnad utomhus.
Hör av er med såväl positiv som negativ kritik eller skriv och berätta om nyttan ni haft med en produkt. info@teknikhamstern.se

Är du nöjd får du gärna tipsa dina vänner om oss och kanske ge ett gott betyg på t.ex.
prisjakt.nu – Här kan du lämna omdöme om oss (använd antingen live, hotmail, facebook, twitter eller prisjaktkonto för att logga in)

Vi knyter avtal utan mellanhänder och köper även in tillfälliga partier med teknikprylar man inte kan låta bli. Vi pressar kostnader i alla led och använder oss t.ex. av en lite längre frakttid (å andra sidan anger vi sanningsenlig leveranstid för våra produkter så att vi kan hålla utlovat leveransdatum).  Vårt mål är att hålla Sveriges bästa priser.
Teknik är vår passion och du är mycket välkommen att diskutera och fråga oss om elektronik eller elektronik till båtar. Om vi inte är på lagret svarar vi på kontoret på telefon 08 – 650 12 18 annars får du alltid svar inom några timmar om du skickar ett e-postmeddelande.
Teknikhamstern.se, info@teknikhamstern.se,  Gåshagabrygga 1, 181 66 Lidingö , Innehar F-skattesedel, VAT SE556541233401  , B-G 713-6252, tel 08 566 27608